Uvjeti korištenja reguliraju korištenje internet trgovine www.svijet-lavande.com. Dodatno njima, primjenjuju se i ove pravne napomene:

OPG Irena Vozdecki vlasnik je svih autorskih prava na internet trgovini Svijet lavande, uključujući prava nad dizajnom logotipa, dizajnom internet trgovine i pripadajućem vizualnom identitetu. Zabranjeno je kopiranje, reproduciranje, preprodavanje i distribuiranje sadržaja i dokumenata ove web trgovine u komercijalne svrhe.

Nismo odgovorni za netočnost ili nepotpunost ponuđenih informacija, iako se trudimo stranicu držati što više ažurnom. Svi korisnici internet trgovine sadržaj pregledavaju na vlastitu odgovornost, a OPG Irena Vozdecki nije odgovoran za direktne, slučajne, posljedične, indirektne i kaznene štete nastale iz interakcije s web trgovinom.

S obzirom da su svi ponuđeni artikli rađeni ručno i imaju prirodno porijeklo, moguće je odstupanje u boji, kvaliteti i izgledu između artikala na fotografijama i artikala u stvarnosti.

Internet trgovina Svijet lavande sadrži informacije preuzete od treće strane te poveznice na internet stranice koje nisu u vlasništvu OPG-a Irena Vozdecki i kao takve sadrže informacije za koje nismo odgovorni. Zadržavamo pravo izmjene sadržaja internet trgovine u bilo koje vrijeme i na bilo koji način, bez najave i obavijesti korisnika.