OPG Irena Vozdecki za internet trgovinu Svijet lavande ima sljedeće Uvjete korištenja kojima se regulira narudžba, isporuka, povrat, reklamacija i odnos s kupcima:

Prodavatelj suvenira od lavande na internet trgovini www.svijet-lavande.com je OPG Irena Vozdecki, Stjepana Kefelje 63, Kutinska Slatina, 44320 Kutina
OIB: 89990074658, vl. Irena Vozdecki.

Kupac je svaki posjetitelj ove internet trgovine koji dovrši proces narudžbe: odabere minimalno jedan (1) proizvod, stavi ga u virtualnu košaricu, ispuni osobne podatke i završi narudžbu. Proces narudžbe od Kupca zahtjeva unos osobnih podataka. Sve izražene cijene su u kunama, s uključenim PDV-om.

1. Narudžba

Internet trgovina omogućuje narudžbu 7 dana u tjednu, 24 sata na dan. Ako artikal nije dostupan, Kupac će biti obaviješten. Narudžba se obavlja isključivo putem internet trgovine na za to predviđeni način, a nikako putem emaila ili telefona. Telefonske narudžbe moguće su jedino ako se radi o veleprodaji, artiklima po narudžbi ili artiklima koji trenutno iz tehničkih razloga nisu dostupni na internetu. Roba naručena subotom i nedjeljom šalje se prvi sljedeći radni dan.

2. Plaćanje

Naručene artikle moguće je platiti općom uplatnicom (internet bankarstvom), pouzećem (uručivanjem gotovine kurirskoj službi prilikom dostave) ili PayPal servisom. Ukupni iznos artikala uvećava se za iznos poštarine (30 kuna), osim ako je riječ o narudžbi većoj od 300 kuna.

3. Dostava i trošak dostave

Artikli se kupcu dostavljaju unutar sedam (7) radnih dana od trenutka zaprimanja narudžbe. Naručenu robu kurirska služba prikuplja radnim danom unutar radnog vremena, a trošak dostave se ne naplaćuje ako ukupan iznos narudžbe prelazi 300,00 kuna. U slučaju da je iznos narudžbe manji, trošak dostave iznosi 30 kuna i dodaje se ukupnom iznosu narudžbe.

5. Povrat robe i zamjena    

Pravo na povrat robe mogu ostvariti svi kupci ako se njihov razlog povrata smatra valjanim, drugim riječima, ako je roba oštećena, ako artikli u pošiljci ne odgovaraju artiklima iz narudžbe, i slično. Pravo se ostvaruje nakon primitka paketa. Sve što trebate učiniti je poslati mail na info@svijet-lavande.com s brojem pošiljke u naslovu i objašnjenjem zašto želite zamijeniti paket. Nakon što pregledamo zahtjev, kontaktirat ćemo vas i obavijestiti da li je on odobren ili odbijen. Troškove povrata robe snosi kupac. Ovisno o zaključku, šaljemo isti li drugi proizvod. Ako je razlika u cijeni veća, kupac plaća razliku, a ako je manja, vraćamo razliku kupcu.

6. Reklamacija    

Unutar zakonskog roka kupac ima pravo podnijeti reklamaciju. Reklamacije se zaprimaju putem maila info@svijet-lavande.com s naslovom maila REKLAMACIJA – “broj narudžbe”. Proizvod se šalje o trošku kupca na adresu OPG Irena Vozdecki, Stjepana Kefelje 63, Kutinska Slatina, 44320 Kutina a ako se utvrdi da reklamacija odgovara uvjetima sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti protrošača, 15 dana od dana primitka reklamacije kupcu šaljemo novi proizvod ili vraćamo novac.

7. Osobni podaci i privatnost

Ozbiljno shvaćamo zaštitu privatnosti naših posjetitelja. Internet trgovina Svijet lavande pristupa određenim osobnim podacima koje korisnici dijele prilikom korištenja internet trgovine. Osobni podaci su svi oni podaci koji su nam potrebni kako bismo izvršili proces narudžbe: Ime i prezime, email adresa, kućna adresa, broj telefona, i ostalo što se od kupca može tražiti u svrhu dostave. Osobni i ostali podaci koje kupac podijeli s OPG-om Irena Vozdecki nisu dostupni na uvid drugim kupcima, posjetiteljima ili trećoj strani. Svi podaci se čuvaju u tajnosti i ne koriste se za ništa drugo osim za izvršavanje narudžbe ili kontaktiranje kupca. OPG Irena Vozdecki jamči da se podaci neće distribuirati, objavljivati, prodavati ili koristiti na bilo koji način koji bi ugrozio privatnost kupca.

8. Kolačići (Cookies)

Internet trgovina Svijet lavande koristi kolačiće (cookies) u svrhu pružanja kvalitetnije usluge i poboljšanja iskustva korisnika. Kupci će biti obaviješteni o ovome prilikom posjete internet trgovini s obavijesnom trakom, sukladno zakonu EU o upotrebi kolačića.

8. Komunikacija

Komunikacija se na internet trgovini odvija elektronskim putem, čime sve obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji dostavljeni takvim putem imaju i zadovoljavaju pravne okvire kao da se komunikacija odvija u pisanom obliku.

OPG Irena Vozdecki zadržava pravo mijenjati i ažurirati Uvjete korištenja. Kupci će biti obaviješteni o izmjenama.